Zeillessen geven in Amsterdam?

Zeilvereniging de Roerkoning kan nog nieuwe zeilinstructeurs gebruiken voor het verzorgen van de kielbootlessen op het Nieuwe Meer. Op dit moment heeft de Roerkoning zo'n 10 actieve instructeurs die les geven, voornamelijk in de avonduren of in het weekend. 

Wat voor eisen stelt de Roerkoning aan instructeurs?

Wat kan de Roerkoning jou bieden?

In ruil voor je vrijwillige onbetaalde inzet voor het lesgeven, mag je onbeperkt gebruik maken van de lesboten op het Nieuwe Meer. Dat kan natuurlijk alleen zolang de boten niet gereserveerd zijn voor de lessen. Bijvoorbeeld overdag op doordeweekse dagen, als er geen lessen zijn. Ook vanaf eind juni kun je volop zeilen op de boten omdat de meeste lessen dan al zijn afgelopen.

NIEUW! - Zeilinstructeur worden?

Wil je instructeur worden en heb al je CWO 3, meld je dan aan voor onze instructeursopleiding. Wij leiden op voor Zeilinstructeur (ZI) 2. Samen kijken we hoe jouw opleiding op maat eruit moet zien. De kosten zijn 150 euro. Je kunt een deel van dit bedrag terugverdienen wanneer je les gaat geven. Je kunt je met onderstaand formulier hiervoor opgeven.

Kun je goed zeilen maar heb je niet je CWO3 kielboot, dan kun je je ook aanmelden. We kijken dan eerst samen wat je niveau is en wat er eventueel nog nodig is om je CWO3 kielboot te halen.

Meer informatie: Priene Schaap, chadlyschaap @ gmail.com

Instructeursuitje Hoorn 2018